ŞENOL METİN senolmetin42@gmail.com

SUPER KUPA KONYANIN AMA SEVİNEMEZ, ÇÜNKÜ ANADOLUNUN TEMSİLCİSİ! HAKKI YOK!

11 Ağustos 2017 Cuma 17:03

Pazar günü şehr-i Mevlana Konya’mızın takımı Konyaspor, 2016-17 Sezonu Süper Kupasını Beşiktaş’ı yenerek kazandı. Salt spor penceresinden bakıldığında bile büyük bir başarıya imza atarak kupayı alan KonyaSpor ailesi tebrikleri kabul beklerken, Konya’nın ve Konya’nın temsil ettiği değerlerin düşmanı çevrelerin saldırısına maruz kaldı.  Bu yazı Hoşgörü Şehri Konya üzerinden Bizi Biz yapan Değerlere yönelik ‘KONYA!’ üzerinden linç kampanyası yürüten sosyal medya ve merkez medyanın 5. Kol ajanlarına ithaf edilmiştir...
Süper kupayı alarak büyük bir başarıya imza atmış olmanın gururunu ve sevincini yaşamak isteyen Konya’mız maçın üzerinden daha saatler bile geçmemişken öncelikle sosyal medyada daha sonra da İstanbul merkez medyasınca, Hoşgörünün Başkenti Konya’ya yönelik bir sosyal linç kampanyası başlatıldı. Mevlanaları, Yunusları yetiştiren bir coğrafyanın ve değerlerin başkenti Konya, değişik itham ve iftiraların odağına yerleştirilmek istendi.
KonyaSpor taraftarı, Milli takıma ev sahipliği yaptığı maçlarda dahil olmak üzere her daim taşıdığı sorumluluğun bilincinde fevkalede takdire şayan bir davranış sergilemiştir. Al Bayrağımız ve çift başlı Kartallı KonyaSpor bayrağı dışında bir bayrak taşıtamadıkları KonyaSporlu hemşehrilerimizin arasına sızmış birkaç kendini bilmezi bahane ederek sosyal medyayı ardından tüm merkez medyayı harekete geçirdiler. Beyhude bir gayret içindesiniz. Bu şehir sizin 3-5 satırlık fake paylaşımlarınıza teslim olmayacak kadar aziz ve bir o kadar da kadim bir şehirdir.
Bu şehir, Şehri Mevlana KONYA, 930 yıldır Dar-ul İslam olduğundan beri Kılıçaslan’la başlayan tarihinde elhamdulilllah utanacak bir iş yapmadı, utanacak bir duruma düşmedi. Tarihinde daima değerlerinin yanında, zayıfın yanında, mazlumun yanında bir duruş sergiledi.
Dindarlığımızdan  yobazlık icat ederek yıllarca bu aziz şehri suçladınız, ve bu şehir  üzerinden aziz dinimizi aşağıladınız. Ama bilin ki; O  Din’e mensup olmak bizim için dünyanın bütün mensubiyetlerinden daha değerlidir.
Bu yaptığınız yeni değil. 1980’lerde ilk kıblemiz  Kudus’e sahip çıkmamızı ülke yönetimine el koymanın, seçilmiş meşru hükümete darbenin gerekçesi olarak sunmuştunuz. Üstelik İstiklal Savaşında en çok şehit vermiş bu gazi şehri ‘İstiklal Marşı’na ve Albayrağa saygısızlık yaptığı’ iftirası atacak kadar aşağılaşarak yaptınız bunu… Yıllar sonra ise ‘şartların olgunlaşmasını bekledik.’ diyerek büyük bir pişkinlikle iftiranızı itiraf ettiniz. İşte siz böyle süfli bir karaktere sahipsiniz.
Şimdilerde yine aynı oyunu oynuyorsunuz.  HOŞGÖRÜ’nün sembol şehri Konya’mıza yönelik her türlü iftirayı, karalamayı birkaç kendini bilmez üzerinden bütün bir şehri zemmederek alçakça yapıyorsunuz.
Biliyoruz,  bayrağımızın al renginden başka bir renge statlarda izin vermediğimiz için bunu yapıyorsunuz … 
Biliyoruz, Seni sevmezler KONYA....
Çünkü;
Sen, Haçlı sürülerince başkenti işgal edilen Selçuklu’ya kucak açtın, Kılıçaslan’ın önderliğinde Haçlı sürülerine Anadolu’yu mezar ettin. Anadolu’yu ilelebet Dar’ul İslam kıldın. Bu nedenle seni sevmezler KONYA….
Sen, Anadolu'yu  Şiileştirmek isteyen Safevilere karşı Ehl-i Sünnet akaidinin savunucusu oldun. Şiiliğin Anadolu’ya hakim olmasını, Anadolu’nun İranlaşmasını engelledin. Anadolu İslamının başkenti oldun. Bu nedenle seni sevmezler KONYA….
Sen, Milli Görüş’ün lideri Erbakan Hocamın Ankara’da ayak oyunları ile yolu kesilirken,  Türkiye’de tüm kapılar kapanırken, O Büyük Mücahid’i lider bildin, bağrına bastın, O’nun liderliğinde Milli Görüş’ün başkenti oldun. Yeni Bir Dünya’nın, Yeni Bir Türkiye’nin temellerini attın. Batıl’ın işleyen sömürü düzenine ADİL DÜZEN ile bir alternatif sundun. Bu nedenle seni sevmezler KONYA....
Önemli değil…
Allah seni seviyor, Peygamberi seni seviyor, mazlumlar seni seviyor. Ve Biz seni çokkk seviyoruz KONYA....
Not: Bu yazı genel çerçevesi ile 22 Ekim 2015 tarihinde sitemizde yayınlanmıştır. Oyun aynı oyun, 2 yıldır değişen bir şey yok…
Anadolu insanın varlığına ve başarısına dahi tahammül edilemiyor…
SUPER KUPA KONYANIN AMA SEVİNEMEZ, ÇÜNKÜ ANADOLUNUN TEMSİLCİSİ!  HAKKI YOK!

 

YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #