SON EKLENENLER

HER CAMİNİN BİR YETİM KARDEŞİ OLACAK

Espiye İlçe Müftülüğü “Yetimler Gülsün Diye Her Caminin Yetim Kardeşi Olsun” projesi başlattı.
25 Aralık 2019 08:28

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, ilçe Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Ahmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karakayalı’yı makamında ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Gençliğe Değer” projesi hakkında bilgi verdi.

Proje kapsamında müftülük olarak başlatacakları “Yetimler Gülsün Diye Her Caminin ve Kur'an Kursunun Yetim Kardeşi Olsun” projesi hakkında bilgiler veren Müftü Yavuz Koçak; “İstikbal ve istiklalimizin teminatı olan neslimizi ana kucağından alıp, topluma yararlı bireyler haline getiren Milli Eğitim camiasına müteşekkiriz. Bu kutsal ve çok önemli görevinizde sizlere başarılar dileriz.” dedi.

İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, gençliğe değer projesi kapsamında Gençlik koordinatörlüğümüz tarafından tüm okullar ve yurtlarda görevlilerimiz vaiz, imam hatip, müezzin kayyım, kuran kursu öğretileri tarafından değerler eğitimi, konferans vermeye, gençlerle bir araya gelmeye, sohbet etmeye, gençlere maddi ve manevi destek olmaya gayret gösterileceklerini söyledi.

Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karakayalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Espiye’ye hayırlı hizmetler yapmak azim ve gayretindeyiz, dualarınızı bekleriz.” dedi.

DİYANET HABER

ÇOCUK GZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #